Spela på fotboll hos Betsson med bra bonus

Oavsett om man beskriver sig själv som sportentusiast eller inte så är oddsspel på nätet något som idag lockar en stor mängd spelare i Sverige och utomlands. Utbudet och möjligheter att satsa på alla typer av matcher, event och arrangemang inom sportens värld är enormt. Precis som med andra typer av spel online gör du rätt i att jämföra olika erbjudanden från spelbolagen för att välja det som gynnar ditt spelande allra bäst.

Med Betssons generösa oddsbonus öppnar du dörren till ett spännande spel med ett fint utgångsläge. Det är spelbolagets senaste välkomstbonus och aktiveras i samband med att en spelare öppnar konto hos sajten samt gör en första insättning på minst 200 kr. Här behövs ingen krånglig bonuskod. Utan allt sker smidigt genom att man aktiverar all bonus inne på sitt spelkonto under avdelningen ”tillgängliga/aktiva bonusar”. Hos Betsson får du ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du gör en insättning på 1000 kr. Värt att nämna är att man nästan alltid får tillbaka insatsen om det första spelet skulle gå förlorat.
Läs mer hos Betsson

Betsson fotbollsbonus

Spela på fotboll

Huvudbolaget är Betsson AB och hör sedan länge till en av de riktigt stora spelaktörerna med mer än ett halvt sekels erfarenhet av all typ av spel på sport, så som vadslagning till betting. Det var i början av 2000-talet som Betsson online tog sin form. Sedan dess har de legat i topp när det kommer till svenskt oddsspel. De har ett stort fokus på svensk sport och fotboll som exempelvis Premier League. Betssons popularitet grundar sig i deras stora spelutbud. De har en riktigt användarvänlig plattform med en modern och snygg design.

Bolagets storhet bevisas även genom att idag finnas representerat på Stockholmsbörsen. Den dagliga verksamheten med bolagets alla olika ”brands” sker dock liksom många av bolagets konkurrenter från Malta.
Registrera dig hos Betsson

Lämna en kommentar