Bethard med bra oddsbonus till nya spelare

Det är verkligen inte illa att få 1250 kr extra att spela för när man gör en insättning hos Bethard. Om du är smart så använder du den här bonusen i Bethards odds. Börja med att starta ett spelkonto och aktivera kontot. Gör sedan en insättning och välj ”Sportbonusen”, bonusen blir då tillgänglig för dig så att du kan använda den direkt.
Läs mer och registrera dig hos Bethard

Bethard oddsbonus

Bethard oddsbonus

Bethards erbjudande gäller enbart för spelare som bor i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Österrike, Schweiz, Tjeckien och Kanada. Om du är utvald att få vara en del i denna kampanj ska du passa på. Bethard kan utan förvarning avbryta sitt erbjudande eller ändra villkoren. Din minsta insättning är 100 kr och du får 125 % i bonus med maxbeloppet 1250 kr. Då är omsättningskravet insättning plus bonus sju gånger. Om du spelar till lägre odds än 2,0 motsvarar det inte kravet på omsättning och räknas inte.

Du får också bara spela ett spel/ match och marknad. Självklart kan detta erbjudande enbart användas en gång per person eller hushåll och du kan inte kombinera det med andra kampanjer. Det första spelet du väljer kommer att räknas i omsättningskravet. Men inga avbrutna spel eller dubbletter. Om du spelar på baseball och amerikansk fotboll räknas inte det heller. Se också upp med att använda funktionen Cash Out när du har aktiverat din bonus. Då uppfyller inte spelet omsättningskraven. Om du vill kunna använda din bonus måste du låta bli att göra insättningar via Neteller/Skrill och Paysafe Card. Har du tänkt spela riskfritt så är det bra att veta att det inte uppfyller omsättningskraven för den här oddsbonusen. Om inte omsättningskravet har blivit uppfyllt inom 30 dagar förlorar du bonus och vinster. Det är mycket regler men 1250 kr är mycket pengar att spela för.
Du hittar all information du behöver hos Bethard

Lämna en kommentar