Bonusar till fotbolls VM 2022 i Qatar

Vi listar spelbolagen med bäst bonusar till fotbolls VM 2022 i Qatar. Som vanligt är det de stora spelbolagen med höga odds som är intressantast att spela hos.

Bonusar till fotbolls VM 2022 i Qatar

Bonusar till fotbolls VM 2022 i Qatar

Det är ingen slump att vissa spelbolag är större än andra. Framförallt så har de höga odds och en bra startbonus. När det gäller att spela på fotbolls VM 2022 i Qatar så är det inget undantag. De tre största och bästa spelbolagen med bra bonusar är dessa:

  1. Bet365 – Det bästa spelbolaget i vår mening. De har en enorm bonus jämfört med de flesta andra spelbolagen och de har höga odds framförallt på livebettingen. Till Bet365 bonusen.
  2. Unibet – Detta är Sveriges största spelbolag och har under hela VM 2022 hela 98% återbetalning per match vilket är otroligt bra. De hade dessutom de bästa vinnaroddsen inför turneringen. Till Unibet
  3. Betsson – Även Betsson är att räkna med när det gäller höga odds och en bra oddsbonus. Betsson har dessutom många unika spel som gör att man kan hitta riktigt fina odds om man letar lite. Till Betsson

Om inte dessa skulle räcka så kan man kolla in Betsmarts bonuslista för fler bra oddsbonusar.

Betta på VM

Att betta på VM brukar inte vara så svårt. Ofta vinner favoriterna mot de sämre lagen i ett VM och kan man vara konsekvent med sin betting under hela mästerskapet så kan man tjäna pengar. Det är även viktigt att titta lite på vilka bonusar som spelbolagen erbjuder. Kan man ta dem i samband med att VM ska starta så har man goda chanser at tjäna lite extra.

En annan viktig grundregel är att spela där oddset är högst. Om man vill spela på seger för Brasilien kanske oddsen är 1.38, 1,45 och 1,48 hos tre olika spelbolag. Satsar man 1000 kr så blir vinsten 380, 430 och 480 på respektive bolag och då förstår man att det gör skillnad i längden.