Betsafe bonus

Kanske är det så att många spelare av oddsspel och betting online inte alls uppfattar Betsafe som ett speciellt och stort spelbolag. Detta kanske var sant tidigare men numera är det enbart historia på spelmarknaden. Idag ägs och drivs Betsafe av Betsson Experience Group. Detta har bidragit till ett större spelutbud och flera funktioner med en mycket högre kvalitet. Betsafe har funnits på nätet sedan 2006 och erbjuder fantastiska möjligheter till höga oddsspel, livebetting och livestreaming.

Du som suktar efter en bra fotbollsbonus kommer heller inte att vara den som missar något av det goda med valet av Betsafe. Här får du bra bonus och schyssta villkor såväl som att du får stora chanser att spela på det du vill för att klara dessa. Naturligtvis har hela Betsson Gruppen svenska spellicenser, vilket betyder att alla svenskar som väljer att spela hos Betsafe alltid har skattefria vinster. Något som du också alltid får hos Betsafe är ett spelbolag med bra support. Här finns det alltid supportpersonal med kunskap och servicekänsla.
Till Betsafe

Betsafe bonus

Bra fotbollsbonus hos Betsafe

Precis som tidigare som nämnde vi att en del suktar efter en bra sportbonus. Detta kommer du att få i ditt val av Betsafe, som alltid levererar det som spelaren söker. Vare sig detta är oddsspel, livebetting livestreaming eller en bra bonus så finns det att finna hos Betsafe. Den oddsbonus alla nya spelare erbjuds hos Betsafe är 100% upp till 500 kr, vilket ger dig en bra start i bettingbranschen. Hur som helst så är det inget spelbolag som ger samma villkor, och dessa ser faktisk ganska så heta ut hos Betsafe.

Kanske är det du som väljer Betsafe och den oddsbonus som erbjuds där som gör det bästa valet. I det fallet ser vi till villkoren rörande omsättningskraven. Här kommer du att behöva omsätta din första insättning plus bonussumman fyra gånger innan alla pengarna är dina. Detta måste du göra genom oddsspel med ett odds på minst 1,50 gånger insatsen. Fördelen här är dock att du kan välja att spela singelspel, vilket betyder att chanserna blir större.

Betsafe livestreaming – Oddsspel i mobilen

Hos Betsafe kan du alltid räkna med att allt fungerar som det ska. I det fallet talar vi naturligtvis om all blidka alla de som vill lägga sina oddsspel i mobilen. Här gäller detta också alla som vill kunna utnyttja alla de funktioner som finns hos Betsafe rörande livestreaming och livebetting i mobilen. Naturligtvis fungerar allt detta. När du vill spela livebetting med livestreaming i mobil eller surfplatta är det alltid ett bra val med Betsafe.

Här kommer du som spelar betting i mobilen också att få valmöjligheter. Antingen kan du vara den som laddar hem spel app till Android eller iPhone och iPad. Detta anser många ge en bättre spelupplevelse och av den anledningen föredras denna app. Hur som helst kan du även göra valet att spela direkt i webbläsaren i din mobil. I det fallet loggar du bara in för skön betting online och tas direkt till den mobila versionen av Betsafe.
Till Betsafe