Unibet bonus

När det kommer till valet av Unibet kommer detta att vara valet av ett mycket stort och kunnigt spelbolag. Här finns det gigantiska möjligheter för alla spelare på betting online att passa in. Vid valet av Unibet väljer du liksom att vara den som ger dig själv valmöjligheterna att spela på ditt sätt precis var du vill lägga dina oddsspel. I och med att Unibet grundades redan 1997 så kommer detta att vara något som betyder erfarenhet och kunskap. Unibet är också ett svenskt spelbolag grundat av Anders Ström.

När du söker en plats för betting online och bra oddsspel som ger alla det de söker, kommer Unibet att vara ett självklart val. Här kommer spellicensen att finnas på Malta. Ett spelparadis som ger skattefria vinster till alla svenska spelare. Unibet har även mycket bra funktioner rörande mobila funktioner. Här spelar du nästan bättre oddsspel i mobilen än vid datorn. Naturligtvis kommer alla nya spelare hos Unibet att belönas med en fotbollsbonus. Här handlar det också om valmöjligheter mellan två olika sportbonusar. Ingen måtta på vad Unibet erbjuder sina spelare.
Till Unibet

Unibet bonus

Hos Unibet får du bra sportbonus

Du som ska välja sportbonus hos Unibet har det verkligen förspänt. De flesta spelbolagen på nätet erbjuder en sportbonus, men Unibet erbjuder två. Detta betyder dock inte att du kan få båda, men att du har valmöjlighet att välja den som passar dig. Dessa sportbonusar är tillgängliga för alla svenska spelare i mobiler, surfplattor eller datorer. Den första handlar om en oddsbonus på 500% upp till 500 kr. Här är det en insättning på 100 kr som alltså ger dig 600 att spela för. Den andra bonusen handlar om 200% upp till 1000 kr vilket kan ge dig hela 1500 kr att spela för.

Omsättningskraven som gäller för dessa sportbonusar är olika. För den på 500% gäller kravet att omsätta bonusbeloppet 8 gånger. Du som väljer att spela med den stora bonusen på 200% upp till 1000 kr får lite lägre krav. I det fallet handlar det om att omsätta ditt bonusbelopp minst 5 gånger. I det fallet måste detta också göras med spel på odds som ligger på 1,4 gånger eller högre på varje spelad kupong.

Unibet ger dig livestreaming och livebetting i mobilen

När du letar efter ett bra svenskt spelbolag som ger dig bra funktioner och bra betting online väljer du Unibet. Här får du även massor av bra mobila funktioner på köpet. Vare sig du är den som vill spela betting online via en mobil app eller om du gillar direkt inloggning i webbläsaren så finner du detta hos Unibet. Här finns kanske spelmarknaden största utbud av mobil appar. Du finner här en separat betting app samt betup och sports app och hockey app.

Hur du än vill spela dina oddsspel och betting online så kommer alltid Unibet att vara ett spelbolag som håller måttet. Här finner du alltid hög kvalitet på allt. Har du några frågor finns alltid vänlig personal tillhands och hjälper dig finna den rätta vägen med dina frågor.
Till Unibet