Oddsbonusar – Extrapengar hos alla bookmakers

Nu när det nya året har börjat kommer det kanske att vara dags att testa dina färdigheter inom sportsbetting och läsa på lite om alla bookmakers. Ja, är du intresserad av sport så kommer du naturligtvis också vara den som har en hel del kunskaper om den sport du gillar att följa. Detta gör att du kan välja att använda dessa för att vinna på betting i mobilen eller via datorn. Dessutom så kommer ju den största sporten av alla att ha ett toppen år. Det är ju snart dags för fotbolls VM, där vi får se Sverige vara med att lira denna gång. Helt enkelt är det läge att ta sig till Unibet, William Hill eller Ladbrokes för att finna en bra plats för dina oddsspel. Här finns det många flera, men detta är de tre vi presenterar denna vecka.

Oddsbonusar – Extrapengar hos alla bookmakers

Oddsbonusar – Extrapengar hos alla bookmakers

William Hill och Ladbrokes kommer från England, medan Unibet är en svensk produkt som tagit spelvärlden med storm. När det gäller Ladbrokes och Unibet så har du som väljer en av dessa även skattefria vinster. I stort sett alla bookmakers bjuder på bonus till nya spelare. Läs mer om tre favoriter.

William Hill – Upp till 1000 kr i gratisspel

När du väljer William Hill inför det kommande Fotbolls VM, så blir du till att börja med belönad med en bra oddsbonus som ny spelare. Här handlar det om att du kan få upp till 1000 kr i form at 2 st free bets värda 500 kr styck. Ditt första spel måsta vara på minst 50 kr för att du ska aktivera dessa två free bets. Oddsbonusen delas ut baserat på värdet av 100% matchning mot din första och andra insättning. Den maximala oddsbonusen du kan få är 2 st free bets á 500 kr styck. För att få ditt andra free bet måste du spela fem oddsspel för en sammanlagd summa av minst 2000 kr. Eventuell vinst från dina free bets kommer inte att ha några övriga omsättningskrav.
Till William Hill

Ladbrokes – 1000 kr i gratisspel

Du som vill vara spelare hos Ladbrokes när Fotbolls VM äntligen går av stapeln, kommer att vilja ta del av den fina oddsbonus som idag redan finns. Här handlar det också om gratisspel. Du kan få ett gratisspel upp till maximala 1000 kr. Detta gratisspel kommer att matchas mot summan av ditt första spel. Lägger du ett spel på 50 kr, så får du således ett gratisspel på 50 kr i retur. Bonuskod gäller och är ”SW1000”, vilket är det som gör att du får ta del av denna härliga sportbonus utan några som helst omsättningskrav.
Till Ladbrokes

Unibet – Välj mellan 2 svenska oddsbonusar

Något som är roligt är att vara spelare hos ett av de stora svenska spelbolagen. Unibet har idag redan 14 miljoner spelare över hela världen och även en bra oddsbonus i Norge. Som svensk spelare får du välja mellan 2 olika sportbonusar. Den första kan ge dig 500% upp till 500 kr och den andra 200% upp till 1000 kr. Här kan du även välja om du vill omsätta dessa bonusar på casino eller sport. Omsättningskraven när det gäller sport och oddsspel är 8 gånger för 500% och 6 gånger för 200% i bonus.
Till Unibet