Coolbet – När du vill ha bra bonus och skapa dina egna oddsspel

För att fortfarande vara ett ganska så nytt spelbolag på oddsmarknaden, så har Coolbet redan visat framfötterna och står ut som ett av de bästa valen för alla de som älskar betting online. Detta fräscha och moderna spelbolag med alla funktioner i responsiv design som rättar sig efter den skärm du spelar i, ger dig helt enkelt lite mera.

Nu har spelbolaget funnits i cirka ett år och står redan ut för att ge ett stort utbud av oddsspel och spelmarknadens högsta återbetalningsprocent. Dessutom ger denna bookmaker dig möjligheten att skapa dina egna oddsspel. Naturligtvis kommer du också vara den som får skattefria vinster och en bra sportbonus med låga omsättningskrav.
Vad sägs om 100% upp till 1000 kr? Där du fritt kan spela detta på egna kombinationer av oddsspel som ger dig en större chans att vinna mera vid varje spel.
Hämta din välkomstbonus hos Coolbet här

Coolbet – När du vill ha bra bonus och skapa dina egna oddsspel

Coolbet – När du vill ha bra bonus och skapa dina egna oddsspel

När du som nya spelare skapar ett spelkonto hos Coolbet så står du inför något som hela tiden utvecklas. Detta speciellt när det gäller fina erbjudanden till alla spelare. Du som spelar oddsspel online kommer i första hand att stå inför en fin och rättvis oddsbonus på 100% upp till 1000 kr. Här är det en första insättning och användande av bonuskoden ”ODDS1000” som gäller.

Det bästa med allt är att din insättning saknar omsättningskrav. Här handlar det om att vara den som omsätter den tilldelade oddsbonusen minst 6 gånger till ett lägsta odds av 1,5. Är du en skicklig oddsspelare och klarar detta. Då kommer du vara den som redan börjar tjäna pengar hos spelbolaget utan att satsa dina egna slantar. Denna schyssta oddsbonus gäller för spelare i Sverige, Norge, Finland, Estland och Island. Du får 30 dagar på dig att lösa dina omsättningskrav innan oddsbonusen går förlorad.

Coolbet – Skapa egna spel och få hög återbetalningsprocent

När du väljer Coolbet som din bookmaker online kommer du även vara den som alltid får de högsta oddsen och den bästa återbetalningsprocenten. Här handlar detta faktiskt om ganska mycket och kan skilja med flera procent mot många andra spelbolag online.

Något annat som också är unikt med sköna Coolbet? Det är att du som spelare kan skapa dina egna oddsspel. Dessa spel skapar du baserat på tidigare statistik. Här kan du välja mellan spelformerna Stat, H2H, Trios eller Quick pick. Det kan handla om att en spelare i ett lag ska besegra en annan i resultat. Du kan spela på att en spelare i ett lag ska lyckat med en vald prestation.
Ja, hos Coolbet får du både unika valmöjligheter och roligt som spelare. Dessutom får du alltid nya fina erbjudanden för varje nytt evenemang.
Läs mer hos Coolbet här