Ska du välja Svenska Spel eller en fristående bookmaker online

Jo, detta är väl en tråkig och återkommande fråga, eller hur? Dock är det något som med jämna mellanrum måste talas om. Detta för att inte allt för många ska gå den felaktiga vägen när det handlar om bra betting online. I sig kommer det inte alls att vara något fel på Svenska Spel. Detta om du enbart ser till spelen och utbudet. Här håller allt en mycket hög kvalitet och du finner alla de populära spelen. Vad sägs om Stryktipset till exempel? Ja visst, du får ju dina vinster skattefritt hos Svenska Spel också. Sedan ska de ju börja dela ut svenska spellicenser snart, och då kommer det ju inte att bli någon skillnad alls. Ja, så kan det låta, men ock vad du bedrar dig. Det är en stor skillnad och vi ska tala om den.

Ska du välja Svenska Spel eller en fristående bookmaker online

Ska du välja Svenska Spel eller en fristående bookmaker online

Det första som kommer att hända dig vid valet av Svenska Spel som din bookmaker, är att du går minste om saker. Det första du aldrig kommer att se, är den fina och spännande oddsbonusen. Nä, för den finns inte hos den svenska staten. Här ger vi inte bort något alls. Detta är något du får hos alla andra bookmakers på nätet. Ja, nästan alla. Denna bonus kan då komma i riskfritt spel eller så är det en kontantbonus. Ja, nu kanske du säger att detta kommer med omsättningskrav så vad är chansen till vinst? Jo, men om du inte har möjligheten till att få en oddsbonus, så har du heller inte någon möjlighet att klara kraven som ställs på dig. Helt enkelt blir det bättre med ett fristående spelbolag som ditt val av bookmaker 2018. Dessutom får du nästan alltid lägre odds hos Svenska Spel.

Bra val hos Unibet eller NordicBet

Naturligtvis kommer det finnas många bra bookmakers på nätet. Detta betyder att du har stora valmöjligheter. Vad det betyder är naturligtvis då att du faktiskt kan finna något som är sämre än Svenska Spel. Ett sådant bottennapp vill ingen göra. Vi rekommenderar NordicBet eller Unibet. Naturligtvis finns även Betsson och Coolbet också. Alla med en bra oddsbonus på fotbolls VM 2018!

Hur som helst får du 100% i oddsbonus hos NordicBet upp till 1000 kr och ett gratis spel på 250 kr.
Till NordicBet

När du väljer Unibet får du två olika oddsbonusar att välja mellan. Här handlar det om 200% eller 500% i sportbonus.
Till Unibet

Hos Betsson är det verkligen intressant där du kan få upp till 1000 kr i riskfritt spel. Här kommer omsättningskravet på eventuell vinst enbart vara en gång.
Till Betsson

Sköna Coolbet ger dig 100% upp till 1000 kr i oddsbonus, samt att du gör valet av ett spelbolag som har spelvärldens högsta återbetalningsprocent.
Till Coolbet