William Hill bonus

Du som söker bra oddsspel och betting online kan med fördel vända dig till William Hill. Detta är ett spelbolag som funnits i fysisk form sedan 1934, men som också har utvecklats till att bli ett av de bästa valen för betting i mobilen och på Internet. Spelbolaget är engelsk och har sin spellicens i Gibraltar, vilket betyder att du får skattefria vinster som svensk spelare hos William Hill. Du som söker mycket spel som handlar om engelsk fotboll samt information om detta blir en klar vinnare vid valet av detta spelbolag.

Här erbjuds allt från en bra fotbollsbonus för alla som vill prova lyckan hos William Hill. Denna sportbonus kan du få som spelare på betting online i mobilen såväl som vid datorn. Det enda du behöver är ett registrerat spelkonto och kunskapen om att spela på betting online. Hos William Hill erbjuds du även hög klass på livebetting och livestreaming. Detta är också funktioner som fungerar lika bra i en dator som på resande fot i mobiler och surfplattor. Helt enkelt blir William Hill som spelbolag inom betting ett bra val för alla.
Till William Hill

William Hill bonus

Din sportbonus hos William Hill

Hos William Hill får alla nya spelare på oddsspel och betting en fin fotbollsbonus. Denna är på upp till 1000 kr och lägger sig i den nivå som de flesta håller på spelmarknaden. Några väsentliga skillnader är det dock på denna sportbonus. Den kommer i två olika steg. Ditt första kvalificerande spel på minst 50 kr till ett lägsta odds av 1,50 gånger, kvalificerar dig för en bonus på 50% upp till maximalt 500 kr. Du som vill ha resten av din oddsbonus får sedan lägga 5 ytterligare spel till ett totalt värde av 2000 kr för att få resterande 500 kr i bonus. Detta måste också vara spel lagda med ett lägsta odds av 1,50 gånger.

Då det gäller omsättningskraven så kommer dessa att vara just dina kvalificerande spel för att få ut din sportbonus. I övrigt har William Hill inga ytterligare krav för att omsätta den bonus som har betalats ut. Det enda kravet är naturligtvis att du spelar en gång för dessa bonussummor innan bonusen tas ut. Helt enkelt kan detta låta krångligt, men du har rakt av klarat dina omsättningskrav innan du får någon bonus tilldelad till ditt spelkonto.

Spela betting online i mobiler och surfplattor hos William Hill

Naturligtvis erbjuder William Hill som modernt spelbolag betting i mobilen. Här kommer du som vill lägga dina oddsspel i mobilen eller surfplattan att kunna göra detta utan några problem. För att fixa det har det skapats mobil appar för både Android och iPhone samt iPad. Dessa laddar du enkelt hem vis App Stora för iOS eller Google Play för Android mobiler.

Är det så att du vill spela betting online i mobilen utan betting app, så fungerar detta också perfekt. Här finns det möjligheter till inloggning via webbläsaren i alla smartphones och surfplattor. Dock kommer du snabbt se att William Hill är ett spelbolag där du alltid spelar bäst i mobilen med en av de appar som erbjuds för en bra spelkänsla.
Till William Hill