Bästa fotbollsbonus 2021 hos svenska spelbolag

Här listar vi bästa fotbollsbonus 2021 hos svenska spelbolag med licens. Det spelbolag som vi tycker har den bästa bonusen är utan tvekan TipWin.

Bästa fotbollsbonus 2021 hos svenska spelbolag

Bästa fotbollsbonus 2021 – Tipwin

TipWin är ett helt nytt spelbolag i Sverige, med en svensk spellicens. För att få nya spelare har de tagit till ett säkert kort- en bra fotbollsbonus till alla nya spelare. Det betyder att de ger bort 100% upp till 1000 kr i bonus. Den som sätter in 1000 kr får 1000 kr extra av Tipwin, vilket ger totalt 2000 kr att spela med.

Tipwin har förutom en bra oddsbonus även bra funktioner som cash out och en riktigt bra livebetting. Även i mobilen fungerar betting bra och det är ju viktigt då det är så de flesta av oss lägger sina spel idag. Värt att nämna är att Tipwin även har bra statistik att tillgå från alla ligor och serier. Här kan man göra bra bet baserat på deras utföliga statistik.

Givetvis finns det fler bra spelbolag som har bettingbonusar. Dessa bonusar finns att läsa på ex Betsmart.se. där kan man även jämföra omsättningskrav och övriga regler och villkor på bonusarna.

Att spela med sin fotbollsbonus

Vad kan man då spela på med sin fotbollsbonus under 2021. Jo, framförallt är det fotbolls EM 2021 som de flesta kommer att vilja spela på. Men även Allsvenskan 2021 och givetvis ligor som Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A och Champions League är intressanta spelobjekt.

Alla spelbolag med bonusar går givetvis även att spela på via betting i mobilen. De flesta som bettar i mobilen gör det live under matcherna. Då kan man med fördel använda sin oddsbonus. Värt att tänka på är att man spelar till rätt odds så att man omsätter sin bonus. I Tipwins fall skall bonusen omsättas på odds 1.80 eller högre.

Till Tipwin