Betsson sportsbetting med 1000 kr bonus

Det svenska nätcasinot Betsson ger dig nu en bonus på upp till 1000 kr i deras sportsbook. Allt du behöver göra är att öppna ett konto hos dem och sedan göra din första insättning. Det positiva med denna bonus är att spelet är helt riskfritt. Du får alltså pengarna tillbaka om ditt spel inte skulle gå in. Hur stort ditt riskfria spel blir baseras på din insättning. Du behöver sätta in minst 200 kr för att kvalificera dig till denna sportbonus. Om du sätter in mellan 200–499 kr får du ett riskfritt spel på 200 kr. Om du istället gör en insättning på 500–999 kr blir det riskfria spelet 500 kr. Till sist får du ett riskfritt spel på hela 1 000 kr vid insättning av samma summa. Detta kan du använda på valfritt spel.
Läs mer om Betsson sportsbetting här

Betsson sportsbetting med 1000 kr bonus

Villkor för Betsson sportsbetting bonus

Om du skulle vinna på ditt bet så måste du omsätta denna summa en gång. Oddset måste vara minst 1,50 eller högre. Omsättningen räknas inte om du väljer att casha ut spelet innan matchen är slut. Du har 30 dagar på dig att omsätta din vinst. Skulle det vara bonuspengar kvar på kontot efter dessa 30 dagar kommer bonusen att makuleras. Det är inte tillåtet att spela system utan du måste lämna in en vanlig spelkupong. Om du gör din insättning via en e-plånbok så som Skrill eller Neteller så är du inte berättigad till bonusen. Om du lyckas omsätta bonusen kommer du att behöva verifiera ditt konto innan uttaget blir godkänt. Detta innebär att du behöver skicka in en kopia på en ID-handling och bevis på adress. Du behöver även verifiera din betalningsmetod.

Bästa sättet att utnyttja ett riskfritt spel

De flesta spelbolag ger sina nya kunder en bonus för att locka dem till att registrera sig. Med Betsson sportsbetting bonus är ditt spel riskfritt vilket innebär att du alltid är garanterad dina pengar tillbaka oavsett utgången av ditt bet. Ett riskfritt spel är därför ett perfekt tillfälle att satsa på matcher som du kanske inte vågar spela på med dina vanliga pengar. Du har ju ingenting att förlora. Om du spelar högt har du även chansen att vinna mer. Dessutom behöver du bara omsätta beloppet en gång till ett odds av 1,50. Detta är ett väldigt fördelaktigt omsättningskrav som inte alls är omöjligt att genomföra. Detta är alltså en bonus där du har chansen att tjäna stora pengar. Eftersom du själv väljer vad du vill spela på kan du verkligen vända denna bonusen till din fördel.
Hämta din bonus hos Betsson.