Vem vinner Premier League 2020/21

Den 12 september startar Premier League igen och nu frågar alla vem vinner Premier League ?
Vi går igenom lagen som det handlar om och ger er de bästa vinnaroddsen. Blir det Liverpool eller Man City som tar hem pokalen eller kan storsatsande Chelsea blanda sig i toppstriden?

Vem vinner Premier League 2020/21

Vinnarodds Premier League

Men först tar vi oss en titt på de bästa vinnaroddsen på Premier League. Här är de bästa oddsen från de svenska spelbolagen:

  • Man City bästa odds 1,75 hos Betsafe
  • Liverpool bästa odds 3,25 hos Betway
  • Chelsea bästa odds 15,00 hos Betsafe
  • Man Utd bästa odds 21,00 hos Betway
  • Arsenal bästa odds 51,00 hos Betsafe
  • Tottenham bästa odds 67,00 hos Betway

Vem Vinner Premier League 2020/2021

Så vem vinner Premier League denna säsong? Kan Liverpool upprepa bedriften och vinna igen. Man City är revanschsugna och storsatsar. Kan dom få in Messi kan det svänga över till City. En av världens absolut bästa spelare funderar på att byta klubb och kanske kan City locka honom till sig.

Liverpool har dock inte varit så aktiva på transfermarknaden ännu utan litar på befintlig trupp. Det är bara vänsterbacken Tsimikas som tillkommit till vinnartruppen. Men det finns ju gott om bra spelare i truppen och de blir absolut att räknas med i titelstriden. När man väl klivit över tröskeln av att vinna kan Klopp sporra sina mannar till att fira en ny triumf? Oddsen på 3,25 är lockande.

Man City har den dyraste och största truppen i ligan och på pappret ska de vinna varje år om man ser till resurserna. De siktar också på att bredda truppen och redan nu är det klart med Nathan Ake och Ferran Torres till den redan stabila truppen. De ryktas också göra klart med Koulibaly från Napoli och även självaste Leo Messi från Barcelona. Kan de få in dessa två så blir de svårslagna.

Chelsea är de lag som varit mest aktiva på transferscenen och den ene storspelaren efter den andra ansluter till Frank Lampards bygge. Timo Werner, Ben Chilwell, Hakim Zieych, Malang Sarr och nu senast världsmästaren Thiago Silva från PSG. Nu gäller det att få ihop alla till ett samspelat lag och det kan ta lite tid. Vi tror därför att Chelsea kommer utmana men först till nästa säsong.

Övriga lag som kan komma att utmana är Arsenal, Man Utd och Tottenham. Även Leicester och Wolverhampton är med i toppen men kommer inte kunna vinna PL. Här ser du spelschemat för PL säsongen 2020/2021