Unibet Hemmaklubb – stötta ditt lag i Allsvenskan

Unibet Hemmaklubb delar varje år ut 20 miljoner kronor till klubbarna som spelar i Allsvenskan och Superettan. Genom att välja din Hemmaklubb så är du med och påverkar hur dessa pengarna ska fördelas. Dessutom kan man som ny kund hos Unibet få en välkomstbonus på t.ex 100% upp till 2000 kr. Sätt in 2000 kr och spela med 4000 kr.

Välj din Hemmaklubb hos Unibet

Unibet Hemmaklubb - stötta ditt lag i Allsvenskan

Så fungerar det med Unibet Hemmaklubb

Med Unibet Hemmaklubb kan du vara med och fördela totalt 20 miljoner kronor till klubbarna som spelar i Allsvenskan och Superettan. Genom att du väljer ut din Hemmaklubb så är du med och påverkar hur stor del av miljonerna som tillfaller just din klubb. Ju högre upp klubben är i Hemmaklubbens tabell desto mer pengar får de ta del av.
Just nu ligger Hammarby IF i topp Hemmaklubbens tabell men strax efter så ser vi Djurgårdens IF, AIK och IFK Göteborg som är på väg uppåt.

Gör så här:

  1. Registrera dig som kund hos Unibet.
  2. Välj vilken klubb du vill stötta.
  3. Vid årets slut så fördelar Unibet pengarna till klubbarna.

Vill du spela på Allsvenskan bör du även se alla Vinnarodds på Allsvenskan 2020!

Unibet välkomstbonus

Som ny kund hos Unibet kan man välja mellan tre olika välkomstbonusar att använda på odds.

  • För dig som vill maxa bonusen så kan du välja att få 100% bonus upp till 2000 kr. Gör en första insättning på 2000 kr så kommer du att ha 4000 kr att spela med.
  • Om du vill göra en mindre insättning så kan det passa bättre med 500% bonus upp till 500 kr. Gör en första insättning på 200 kr så kommer du att ha 600 kr att spela med.
  • Som ett tredje alternativ finns något som Unibet kallar för Andra Chansen. Lägg ett sportspel på 10 kr eller mer till ett minsta odds på 1,40. Om du skulle förlora så får du insatsen tillbaka som en bonus upp till 500 kr.

Läs mer och hämta din bonus hos Unibet