Redbet odds med 400 kr i gratisspel

Redbet hämtar sin spellicens från Malta och Storbritannien, de grundandes 2002. När du blir medlem hos dem kommer du att få ta del av en Redbet odds bonus. Faktum är att du kommer att få två stycken gratisspel som kallas för free bets. Var och ett av dessa är värt 200 kr styck vilket är en mycket generös gratis välkomstbonus. Det om något är en mycket god anledning till att du ska registrera dig hos Redbet.

Redbet odds med 400 kr i gratisspel

Redbet odds

För att du ska få ta del av oddsbonusen krävs det att du sätter in minst 200 kr. Det är då som du får free bets som är värda 200 kr styck. Detta erbjudande kan du nyttja två gånger. Det är väldigt enkelt. Du gör helt enkelt så att du öppnar ett konto hos Redbet. Därefter sätter du in 200 kr och kommer då att bli belönad med ett free bet som har ett värde av 200 kr. Därefter kan du upprepa processen ytterligare en gång för att få ännu ett free bet med ett värde av 200 kr.

Det som är viktigt att ha i åtanke när du tar del av denna bonus är att endast nettovinsten av ditt free bet kommer att betalas ut. Det innebär att du inte kommer att få tillbaka de 200 kr som ditt free bet är värt. Dina vinster har inget omsättningskrav och detta är unikt samt en fantastisk fördel. Det innebär att du har en mycket god chans att vinna en slant med hjälp av dina free bet. Dessutom behöver du inte omsätta pengarna utan de blir dina direkt att göra vad du vill med.

Redbet odds och spel på mobilen

Du måste spela på odds som är 1.8 eller högre. Din första satsning kan du lägga via din dator. Men din andra satsning med ett free bet måste du lägga via din mobiltelefon. Detta är för att Redbet vill att du ska upptäcka hur enkelt det är att spela med din mobiltelefon på Redbet. Du kan spela vart du än befinner dig och när du än känner för det. Om du känner för att lägga en satsning på en match som du ändå ska titta på kan du göra detta bekvämt via din mobiltelefon. Det är inga krångligheter alls. Du kan även vara med och spela på alla de extraspel som kan ske inom en match, till exempel straffar och om domaren kommer att utlysa rött kort.
Till Redbet