Mobilebet – En bookmaker med bra spel i mobilen

En del som gillar att spela betting online kommer inte alltid vara de som har tid att sitta framför datorn och ta reda på vilka val som är de bästa för dagen. När du vill spela oddsspel precis var du än befinner dig, och kunna sköta betting online via mobil eller surfplatta. Ja, då kommer Mobilebet med sin responsiva design och modern spelmiljö, vara ett av de många val du kan göra.
Här finner du allt från traditionell betting till fasta odds, livebetting samt virtual betting. Vad du än väljer att spela så kommer du kunna göra detta hos Mobilebet direkt i mobilen, utan att behöva ladda ned någon mobil app. Numera erbjuder också Mobilebet en funktion där du kan se vissa sporter och matcher via livestreaming. Detta är bara en extra anledning att välja dem som din bookmaker online.
Läs mer och registrera dig hos Mobilebet här

Mobilebet – En bookmaker med bra spel i mobilen

När du gör valet av Mobilebet som bookmaker online kommer du naturligtvis att vara den som erbjuds en oddsbonus. Här är det bara att registrera ett spelkonto som svenska spelare och ta del av detta fina erbjudande. När du gör detta i början av 2018, kommer du att få en bra bookmaker med mycket spel under hela det stora sportåret.

Hämta din oddsbonus på upp till 600 kr hos Mobilebet

När du gör valet av Mobilebet och skapar ett spelkonto, får du inte bara en bra bookmaker i mobilen. Här kan du också få din oddsbonus direkt i mobilen. Denna fina sportbonus ligger på upp till 600 kr och matchas hela 300% mot din första insättning.
Detta gör att du som gör en första insättning på 200 kr kommer att kunna få hela 800 kr att spela oddsspel för. Med denna oddsbonus följer också ett omsättningskrav. Detta ligger på 16 gånger till ett lägsta odds av 1,8. Klarar du att uppfylla detta inom 30 dagar, kommer du att vara en av de som vunnit helt gratis med din oddsbonus.

Att vara spelare hos Mobilebet

När du är spelare hos Mobilebet möts du alltid av en bra och enkel spelmiljö både i datorer och mobiler. Som du redan vet krävs det ingen mobil app för att spela på språng hos denna bookmaker. Här finns ett rikligt utbud av spel när det gäller allt från livebetting till betting med fasta odds.
Naturligtvis kommer du som spelar på de matcher och sporter som sänds via livestreaming alltid få det högsta spelvärdet. Dock ska du alltid kika efter alla de unika matcherna som kan ge just dig en bra vinst med ett högt odds på ditt spel. Helt enkelt får du en mycket bra och seriös bookmaker online med valet av Mobilebet.
Till Mobilebet här