Gratisspel på Fotbolls EM 2021 – Betta riskfritt utan krav på insättning

Här hittar ni gratisspel på fotbolls EM 2021. Det går att betta helt riskfritt utan krav på någon insättning hos två spelbolag med svensk spellicens – Hajper och Bethard.

Gratisspel på Fotbolls EM 2021 - Betta riskfritt utan krav på insättning

Hajper med 100 kr gratis på fotbolls EM 2021

Hajper är spelbolaget med den bästa kampanjen på fotbolls EM 2021. Här får alla nya spelare 100 kr att spela för helt riskfritt. De kallar erbjudandet för Ultrabet! Detta är hela EMs bästa gratis-kampanj och perfekt för den som vill betta utan risk. Erbjudandet kan med fördel användas för att betta på Sveriges matcher i EM 2021.

Till Hajper

Bethard 50 kr gratis utan krav på insättning

Även Bethard har ett mycket bra erbjudande till alla nya spelare under EM i fotboll 2021. Registrera ett spelkonto och få 50 kr direkt att spela för. Det bästa är att ingen insättning krävs, du får pengarna på kontot direkt. Maximal vinst från erbjudandet är 1000 kr och det är bra! När det gäller EM bonusar så är detta kanske den bästa av alla.

Till Bethard

Oddsbonusar

För den som vill spela med oddsbonusar under EM i fotboll så kan man bli lite besviken. De flesta bonusar är begränsade till max 100 kr. Men det finns två spelbolag som har en bra lösning på detta och det ena är helt nya TipWin som har en svensk licens och riktigt bra odds. Här får alla nya svenska sportspelare 100% upp till 1000 kr i bonus. Sätter du in 1000 kr har du alltså 2000 kr att betta med under EM slutspelet.

Till Tipwin

Det andra spelbolaget som har en bra bonus under EM är bet365. De kan erbjuda alla svenska spelare en bonus på 1250 kr. Här kan du läsa mer om Bet365 oddsbonus. Det bäste med deras bonus är att det går att spela till så låga odds som 1.20 och omsätta bonusen.