Expekt – Förvänta dig en bra oddsbonus

Det säger sig helt klart att namnet Expekt, står för att du kan förvänta dig något. I det fallet så kan det naturligtvis vara massor av olika saker som du kan förvänta dig hos Expekt som bookmaker på nätet. Detta kan då vara skattefria vinster, en användarvänlig spelmiljö, gratisspel i mobilen och mycket bra oddsspel samt livebetting. Ja, allt detta har Expekt och här handlar det om en bookmaker på nätet som verkligen vet vad det är som spelarna söker efter. Naturligtvis kan Expekt stå för att du kan förvänta dig en spelplats som fungerar perfekt att spela på i mobiler och surfplattor. Ja, inte heller där sviker Expekt sina spelare. Du som är nya spelare kan även förvänta dig en mycket bra oddsbonus, samt ett gratisspel om du spelar i mobilen.

Du som väljer Expekt som bookmaker i mobilen just nu, kommer att få en härlig sportbonus och ett gratisspel. Du som väljer Expekt kommer alltså rakt av vara den som väljer trivsel, spänning och underhållning på hög nivå.
Hämta ditt välkomsterbjudande hos Expekt

Expekt – Förvänta dig en bra oddsbonus

Få 500% i bra oddsbonus hos Expekt

Du som spelar vid datorn eller i mobilen kommer att vara den som finner en mycket bra oddsbonus hos Expekt. Detta kan ge dig 500% upp till 500 kr genom att du bara sätter i en 100-lapp ur egen ficka. Helt enkelt så kan det inte bli mycket billigare att få en perfekt start som spelare hos en ny bookmaker. Naturligtvis så kommer din sportbonus med omsättningskrav. Detta kommer att gälla både din insättning samt den bonus du har tilldelats. Bonuskravet är på 6 gånger den totala summan till ett lägsta odds av 2,0 per spelad kupong. Det bästa med allt är att du som väljer Expekt sportbonus får hela 180 dagar på dig att klara dessa bonuskrav. Är du dessutom spelare i mobilen så slutar inte det roliga vid denna oddsbonus. Vi kan även tipsa om att denna Expekt oddsbonus finns i Norge.

50 kr i veckan med Expekt klubb

Hos Expekt så kommer du som väljer att spela på odds vara den som får lite extra roligt. Här har Expekt valt att satsa på den moderna spelaren. Spela för 250 kr på ett singel eller ett kombinationsspel med minsta odds på 1,80 under veckan. Då får du 50 kr i bonus kommande måndag som du kan använda på valfri sport. För att få detta sköna lir, så kommer du alltså att behöva lägga ett spel på 250 kr. Även detta kommer såklart med omsättningskrav vid en eventuell vinst. Här ligger detta på 1 gång per spel med minst 3 utfall och minsta odds på 1,80. Helt enkelt kan du som ny spelare förvänta dig massor av roligt och spännande när du spelar hos Expekt.
Läs mer och registrera dig hos Expekt