Expekt bonus

När du hör namnet Expekt så är det lätt att få höga förväntningar. Det ligger liksom nära till hands. Nu kommer det faktiskt att vara något som denna spelsajt alltid lever upp till, och har gjort detta under hela sin tid som bookmaker på nätet. Hos Expekt har det alltid handlat om kvalitet in i minsta detalj. Det ska vara roligt och spännande att spela på sportsbetting och detta är något som Expekt betting online alltid levererar. Även detta är en komplett spelsajt, där du alltid finner allt från poker och casino till bästa tänkbara oddsspel. Naturligtvis kommer du också alltid vara den som får dina vinster skattefritt, då de har sin spellicens fast förankrad på Malta. Helt enkelt finns det inget att tveka på. Med superbra oddsbonus och heta odds, så övertygar Expekt på många plan.
Läs mer och registrera dig hos Expekt

Expekt bonus

Hämta din fotbollsbonus hos Expekt

Efter du hör så vackra och mjuka ord, så kommer det ju bara att vara kvar att hämta din oddsbonus hos detta underbara spelbolag. Ja, svårare kommer det inte alls att vara. Hos Expekt får alla spelare en oddsbonus. Detta ges både till de som väljer att spela i mobilen såväl som vid datorn. Just nu är det en sportbonus på 500 % som gäller. Här är bonusen inte på så hög summa, men detta betyder helt enkelt att den passar alla. Du behöver bara sätta in 100 kr för att plötsligt ha 600 spänn att spela oddsspel för.
Kanske kommer många att se omsättningskraven på denna sportbonus som höga. För alla svenska spelare på betting online, handlar det om att bonussumman måste omsättas i spel minst 40 gånger. Visst kan det anses som lite högre än på andra platser, men detta gäller då enbart din bonussumma utan eget insatt kapital. Det andra är också att det inte är många andra bettingsajter som ger dig 500 % i sportbonus. Helt enkelt ett bra val för den som vill ha mycket gratis och ett bra spelbolag att prova sina oddsspel på.

Livebetting och Livestreaming

Naturligtvis erbjuder Expekt livebetting på hög nivå. Här finns alla de olika funktioner som en spelare vill ha. Du får massor av olika matcher att spela på, samt att resultatförändringar levereras i den naturliga takt de kommer. Något av det bästa är naturligtvis att Expekt också erbjuder livestreaming för alla med ett spelkonto. Här kan du då enkelt och smidigt allt följa dina spel, vilket tillför en bättre spänning och underhållning till dina oddsspel.

Andra erbjudanden hos Expekt

Naturligtvis kommer du som väljer Expekt som ditt spelbolag för dina oddsspel, alltid att vara den som finner mera än bara en oddsbonus. Just nu fokuserar Expekt mycket på att vara den som tillgodoser sina spelare på betting i mobilen. Av den anledningen finns det nu två fina erbjudanden för mobila spelare. Det första är ett riskfritt spel på upp till 250 kr för alla som vill prova att spela i mobilen. Som andra erbjudande finns 25 % extra i sportbonus för alla som toppar upp sitt spelkonto via mobilen. Här finner du helt enkelt ett spelbolag som tänker på sina mobila spelare.
Till Expekt