Betta på fotboll med LeoVegas oddsbonus

Med en maxad bonus på odds blir satsningarna mycket enklare när du spelar hos LeoVegas. När du väljer ut fotbollsmatcher att satsa på kan du med bonuspengarnas hjälp antingen gardera eller öka insatsen. Tänk dig en trippel med 1,50, 1,80 och 2,20 i odds. Summa 5,94 men kanske är den sista matchen en förväntad jämn historia. Hemmaseger till 2,20 är lite osäker. Då kan du gardera med ett kryss som kanske ger 2,80. Går inte det ena in så förhoppningsvis det andra, med bonuspengar kan man helt enkelt utöka sina odds.
Betta på fotboll hos LeoVegas

Fotbollsbonus hos LeoVegas

LeoVegas dubblar din första insättning

Den som öppnar ett nytt konto hos LeoVegas får sin insättningssumma dubblad upp till 100 euro, ungefär 1 000 kr. Detta för sportsbonus, casinoavdelningen har andra villkor. Som den sportnörd du är väljer du givetvis LeoVegas oddsbonus och visst är den otroligt generös. I ett enda svep får man sin tusenlapp en gång till och med en spelkassa på 2 000 kr blir du riktigt farlig.

Matcha ditt spel: Inte nog med bonus, även matchning av ditt första spel ställer LeoVegas upp med. Spela på ett objekt med upp till 20 euro så får du samma summa som du satsat att spela med på ett sportsspel som du väljer själv.

Gör så här:

1. Registrera dig hos LeoVegas.
2. Sätt in din önskade summa.
3. Du spelar för hela din insättning, kanske 300 kr men har lite otur.
4. LeoVegas oddsbonus griper in och du har fortfarande 300 kr att spela för.

LeoVegas startade år 2011 i Stockholm med spellicens på Malta. I och med att man kom in i branschen precis när utvecklingen för spel med mobila enheter var som allra störst så kom man direkt med i den skjutsen. Redan från starten blev man ett spelbolag att räkna med och i dag ligger man i framkant av alla ”svenska” spelsajter, en av de allra bästa.
Till LeoVegas

Lämna en kommentar